El CD Castellón no aguanta i es queda sense ascens a Segona

LaAD Alcorcón va posar el brogit daurat a la seva primera temporada enPrimera Federaciócertificant elascensde categoria a Santo Domingo. Els terrissaires tornaran a jugar a Segona Divisió un any després de descendir gràcies a una remuntada davant el CD Castellón que es va gestar en el segon temps amb els tants d'Addai i Javi Castro. El CD Castellón a penes va inquietar llavors, van passar els minuts i es va quedar sense ascens. Una nova temporada per als a Primera RFEF.

Des del pit inicial el partit va ser unafinal amb majúscules per part de tots els implicats. Les grades del feu terrissaire lluïen les seves millors gales tant per part de l'afició local com de la visitant desplaçada i els jugadors van lluitar de principi per tal donant un espectacle digne d'un xoc d'aquestes característiques.

El CD Castellón va ser el primer a colpejar en els compassos inicials del partit. Jeremy De León es va trobar una pilota solta dins de l'àrea i el seu defectuós cop va acabar arribant al segon pal, on estava més que preparatJesús De Miguelper ficar la cama i batre amb un subtil primer toc al seu tocai, Jesús Ruiz. A partir d' aquell moment i durant els primers 45 minuts, l'AD Alcorcón es va bolcar a la recerca de l'empat. Els pupils de Fran Fernández van dominar la possessió i van tenir ocasions que no van ser capaços de materialitzar. La més clara d'elles, un u contra u entre Víctor García i Alfonso Pastor al fil del descans, en què l'andalús es va fer enorme i va repel·lir el dispar.

Circ Fofito

La segona meitat va ser, sense cap dubte, una batalla amb continus dols d'anada i tornada. El partit va adquirir un ritme frenètic en quèAddaiva aconseguir l'empat amb un autèntic golàs. El ghanès, que s'havia incorporat al partit en el descans, va iniciar una galopada en solitari marca de la casa i, quan l'envoltaven tres futbolistes albinegres, es va inventar un dispar potent i ajustat; imparable per a Alfonso Pastor, malgrat l' estirada.

Quan l'electrònic marcava l'hora de partit va arribar un gol que ja és història de Santo Domingo. Javi Lara va posar centre mesurat des del córner al cap unJavi Castro que va entrar lliure de marca al segon pal per capgirar la pilota directament al fons de les xarxes. Un testarazo que va anar a l'AD Alcorcón directament de tornada a Segona Divisió una temporada després.

PARTIT D' ANADA

diahora (penin.)Partit
17-06-202319:30REIAL MADRID CASTILLA1 – 1 CD ELDENSEVEURE?ràtio = 16:9″ frameborder =”0″ allow ="autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>
VEURE>
RESUM
18-06-202319:00INFANTIL A CD CASTELLÓ0 – 0 AD ALCORCÓNVEURE?ràtio = 16:9″ frameborder =”0″ allow ="autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>
VEURE>
RESUM

PARTIT DE TORNADA

diahora (penin.)Partitresultat
24-06-202320:00AD ALCORCÓN 2-1 INFANTIL A CD CASTELLÓVEURE?ràtio = 16:9″ frameborder =”0″ allow ="autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>