El CD Roda es porta el derbi davant el Villarreal CF en Divisió Honor Juvenil

Després dels resultats de la tercera jornada en el grup VII de Divisió d'Honor Elche CF i Levante UD es queden sols al capdavant de la classificació, tots dos amb 9 punts.

Elche CF és líder després de vvèncer 1-5 a casa del FC Cartagena, els blanencs es van avançar amb un gol en el primer minut del partit, però els franjiverdes li van donar la volta amb res menys que 5 gols, Flavio Dion, Mario Guilabert, Adam Boayar (2) i un altre del pitxitxi de Lliga Nacional la passada temporada Nordin Al Lal.

ElLlevant UDva tornar a guanyar en aquesta ocasió un gol d'Álvaro Moreno, 0-1, suposa tres punts més a casa del Kelme CF, els d'Euge Ribera deixen de nou la seva porteria a zero.

Esport Base

Tercer és l'Albacete BP que va deixar escapar la victòria en la seva visita a l'UCAM Múrcia, els manxecs vencien 0-2 a la primera part, els murcians van remuntar a la segona empatant al minut 88′, 2-2 definitiu.

Tots els altres equips ja coneixen la derrota, elAlboraya UD no va poder amb el València CF, 1-2, i això que es van avançar en el minut 3, a la segona part l'equip dirigit per Paco Cuenca li va donar la volta al marcador amb dos gols d'Hugo de Mateo i Asier Álvarez, .

Alderby de la pedrera grogueta es va imposar el germà menor, 1-0, per al CD Roda, Villarreal CF es queda a 5 punts dels líders.

Per la seva banda, empat a casa per a la UD Alzira, 1-1, davant el Ranero CFiderrota del Patacona CF 3-2 a casa del Reial Múrcia.

Finalment, elA. Madrileny aconsegueix la seva primera vicòtria en vèncer 0-2 a casa de l'EFB Miguelturra.