El CFS Navarti At. Llavors, subcampió autonòmic Aleví de Futbol Sala a Borriana

ElPavelló Municipal de Burriana ha viscut al migdia d'avui una trobada èpica per definir el millor dels equips alevins de laComunitat.

ElCFS Navarti At. Llavorsva saltar a la pista amb ganes i es va avançar en el marcador gràcies a la seva velocitat a les ales.

Però les defenses es van imposar a la primera part i no va ser fins a l'últim minut que va empatarPaidos Dénia, encara que tot seguit un doble penal tornava a donar avantatge als castellonencs (2-1).

Esport Base
Nacho Cantó, president delComitè de Futsal de la FFCV, al costat deJovi Gutiérrez(president del Burriana FS) va agrair aBorriana el tracte rebut al costat delSecretari de futsal de llaFFCVJuanmi Valiente.

El descans va canviar totalment el guió de la final, amb unDénia encoratjat que de nou va aconseguir la igualada per, a partir d' aquí, buscar la victòria.

Els nervis i el cansament van fer miques en els deLlavors -van afrontar el duel amb tan sols nou jugadors., que van ser desbordats en els cinc minuts finals amb tres gols de fantasia que van disparar l'electrònic fins al 2-5 final que va atorgar el títol autonòmic als alacantins.