El debutant CD El Rumbo dóna la sorpresa davant el Villarreal CF en la primera jornada d'Autonòmica Cadet

No podia debutar amb millor peu elCD El Rumb, visita a la Ciutat Esportiva José Manuel Llanezaper a estrenar-se amb el Villarreal CF i excel·lent victòria 1-3.

L' equip dirigit per Avel León es va emportar els seus 3 primers punts davant l'equip groguet en un partit que se'ls va posar de cara al minut 4 amb un gol deNnadi, va empatar el Villarreal CF amb un gol deJosé Gil en el minut 6. No es va tornar a moure el marcador fins al minut 68 quan de nouNnadi va avançar els valencians, sentenciat el partit en el descompteAsier López amb el 1-3 definitiu.

L'altra nota destacada va ser la suspensió del partit entre el Llevant UD i la UD Alzira, que s'hauria d'haver disputat a Buñol.La UD Alzira no tenia inscrits als seus jugadors per la qual cosa no va poder jugar-se el partit, per tant, caldrà esperar a la decisió de Competició si dona el partit per guanyat als granots o hi ha un ajornament del partit.

Circ Fofito

ElValència CF A ja se situa líder en imposar-se a la seua Fundació VCF per 7-2, en un inici engrescador el Cadet A ja guanyava 7-0 en el minut 39, després dos gols de Santi del Rio van escurçar distància per al Fundació. Pòker de gols de Daniel Jiménez, van marcar també Iker Herrera, Víctor Durán i Pau Casado.

Victòries a domicili deAlboraya UD i Elche CF per 0-2, els xufers van vèncer en la seua visita al Primer Toc CF i els franjiverdes a casa del Col·legi Salgui. Tambévictòria domicili de CF La Nucia 0-1 davant Inter San José.

Dues victòries locals per la mínima, 1-0, Torrent CF a Elda Unió a Sant Gregori iKelme CF a Patacona CF.

L'únic empat de la jornada va ser en el partit entre elCD Castellón i SCD Intangco, 0-0 (foto CD Castellón).

Col. Salgui E.D.E. «A» 02Elx C.F. S.A.D. «A»