El Femení C Villarreal CF, campió i ascendit a Primera Regional

El Femení C del Villarreal es va proclamar campió del Grup I de la Segona Regional Femenina després de guanyar 1-2 a casa del segon classificat, La Creu La Pobla de Farnals. Les grogues es converteixen així en el segon equip de la Cantera Grogueta a cantar l'aler després d'aconseguir-ho el Juvenil A a Divisió d'Honor.

El Submarí es va emportar els tres punts en un disputat encontre en què cap dels dos equips donava una pilota per perdut. Vera Vicent avançava al conjunt dirigit per David García i Clara Martínez abans del descans. En el segon acte, les locals aconseguien igualar la contesa, però un tant de Marta Ortells a quatre minuts del final ajudava a portar-se els tres punts i el títol de lliga a Vila-real.

Cal destacar que, després del triomf, el segon filial del Femení 'groguet’ amplia el seu avantatge a nou punts a falta de quatre jornades. no obstant això, són matemàticament campiones en tenir jornada de descans en lloc d'enfrontar-se al Puig, que finalment no competeix en aquesta lliga. Per la seva banda, Claudia Baila segueix sent la màxima golejadora del campionat amb 32 dianes en el seu haver. En la següent jornada, el Femení C rep al Moncofa FC a casa en un partit que promet ser una festa.