El nou “groguet” Ilias Akhomach debuta amb victòria a l'Europeu Sub-19

La Selecció Espanyola sub-19 va dominar la trobada en tot moment davant una Islàndia que només va aparèixer en la recta final

Espanya va saltar a la gespa amb l'objectiu de començar l'Europeu amb el millor peu possible. Els primers compassos del partit van ser positius per al combinat dirigit per José Lana. Malgrat les nombroses ocasions, els dispars no van acabar de trobar porteria. No obstant això, en el minut 16, això va canviar en un córner a favor d'Espanya.El jugador del València CF, Yarek, va ser l'encarregat d'obrir el lluminós, 1-0.

Per la seva banda, elnou fitxatge del Villarreal CF, Ilias Akhomach, va poder ampliar la renda, però el seu dispar el va treure l'islandès. La dinàmica del xoc va continuar sent la mateixa.

Esport Base

La Selecció Espanyola va comptar amb la possessió de la trobada, gaudint de nombroses ocasions. A la vora del descans, Manuel Ángel va tenir el segon a les seves botes. En una pilota a l'àrea, Barberà va intentar una xilena, però no va arribar a rematar. No obstant això, sí que va aconseguir connectar amb aquesta pilota Manuel Ángel qui es va topar amb el rival. Al descans, el resultat va continuar sent 0-1 a favor dels espanyols.

A la segona meitat, Akhomach va pressionar en la sortida de pilota assolint una errada defensiva que va acabar en una passada a Barberà, que va retallar el porter i va anotar el segon tant per als espanyols. El golejador català ha deixat aquest estiu el Barça per incorporar-se al Club Bruixes de Bèlgica

Amb el resultat més acomodat va continuar la bona dinàmica d'Espanya. Samu, després d'un gran centre al cor de l'àrea, va disparar a dalt en la seva primera ocasió. En el temps afegit, es va marcar Þorkelsson per banda i en un centre amb fortuna va anotar Islàndia.Thorsteinsson va ser l'autor del gol dels islandesosque va retallar distàncies a falta de tres minuts per al final.

Espanya es va mantenir sòlida en defensa en uns minuts complicats després d'un partit relaxat. No obstant això, el temps va concloure i Espanya va segellar la seva primera victòria 2-1 a l'Europeu sub-19.

La pròxima trobada serà davant Grècia divendres a les 18:00 hores (hora espanyola).