El Villarreal CF és ja segon en Divisió Honor Juvenil amb el CD Castellón en zona de descens

El València es reafima en el liderat del Grup VII de Divisió d'Honor després de la seva victòria davant el segon classificat, l' At. Madrileny. Un solitari gol d'Isma Santana suposa tres punts per als blanencs que ara avantatgen en 4 punts al Villarreal CF i en 5, als madrilenys.

Va vèncer elVillarreal CF en la seua visita a Inter San José, 1-2. Dos gols de Bachuri i Christian Ferreres en els primers minuts de partits van sentenciar el partit, va escurçar distància Inter San José al minut 84 però no va poder puntuar.

ElLlevant va aconseguir els tres punts davant el CD Castellón, 3-0, dos gols de Carlos Espí i un altre de Nicolás Font mantenen els granotas en la baralla per la Copa del Rei, dos punts avantatja l'Elx CF amb dues jornades per jugar.

Esport Base

Per la seva banda, elElche va guanyarin extremis per la mínima al CD Toledo, 1-0, amb un gol al minut 90 de l'ex de la UD Alzira i CDSB Ontinyent, Pablo Felipe.

LaUD Alzira es va vindre de vació de la seua visita al FC Cartagena, 2-0, els blaugranes s'allunyen de llocs de Copa del Rei

En la lluita per la permanència, elAlboraya UD va tornar a guanyar després de sis jornades, 1-0, davant el CD Roda. Un gol de Marc Roc dona la segona victòria de la temporada el que li permet abandonar l'última posició.

ElHèrcules CF va sumar un punt en empatar 1-1 amb l'Albacete BP. amb 10 punts se situen un punt per davall d'Alboraya UD i CD Castellón, i a dos punts de l'Inter Sant Josep que amb 12 marca la salvació, queda últim CD Toledo amb 9 punts.