El Vila-real CF goleja el Manchester United a la Champions Juvenil

Victòria sense pal·liatius de el Vila-real CF (1-4) davant el Manchester United que deixa els grocs com a líders del seu grup amb dos triomfs en dos partits. Els anglesos i els italians de l'Atalanta sumen una victòria i els suïssos de l'Young Boys no han sumat. Amb gols de Torrents 5′; Pascual Medina 22′; Foubert 28′ i Alonso 45 ’+ 2, els grocs han sentenciat aviat el partit.

Grup F

JugatGuanyatDibuixatPerdutPer aEn contraDiferència d’objectiusPunts
Vila-real22006156
Atalanta21013213
Home. Units210124-23
Nois joves200104-40

El Vila-real CF va golejar a el Manchester United (1-4) en la segona cita de la UEFA Youth League. Els grocs van ser molt superiors a l'equip anglès i es van endur una contundent victòria de la seva visita a l'Leigh Sports Village. Amb el triomf en terres angleses, el Submarí es col·loca líder de grup de la competició europea juvenil. Los goles ‘groguetsfueron obra de Joan Torrents, Jorge Pascual, Marlone Foubert i Rodri Alonso.

Esport Base

El Submarino puso de manifiesto rápidamente su superioridad sobre el conjunto ‘red devilEl equipo de Pere Martí abrió el marcador en los primeros cinco minutos de encuentro. Joan Torrents posava per davant en el marcador a l'aprofitar una pilota rebutjada en l'àrea després d'un gran xut de Jorge Pascual que va rebotar en el pal.

La festa no havia fet més que començar a Leigh Sports Village. Al minut 23, el Vila-real tornava a veure porteria. Aquesta vegada sí que anotaria Jordi Pascual, que, després d'un centre que novament va impactar a la fusta, esperava amb la canya de pescar per posar terra pel mig en el marcador.

El dominio ‘groguetera incontestable. Tant que abans d'arribar a la mitja hora de joc els grocs ja guanyaven per tres. Marlon Foubert va anotar gol després d'un excel·lent centre a l'àrea de Pacheco.
Quan semblava que el partit se n'anava a l'descans, Rodri Alonso va rebre d'esquena un fantàstic pilota cedit per Aitor Gelardo, es va girar i va afusellar el porter mancunià. El marcador lluïa un impressionant 0-4 a terme de la primera part.

A la segona meitat, el Vila-real no va forçar la maquinària. L'equip britànic va retallar distàncies per mediació de Fernández, que va enviar a la xarxa amb un cop de cap una acció a pilota aturada. En el tram final, amb un ampli avantatge de tres gols, Pere Martí va moure la banqueta i va donar minuts a futbolistes com Emiliano, Jon Garcia, Hinojosa, Àlex Jiménez i Joan Ruiz.

Fitxa de dades:

Manchester United: Vitek; Jurat, Kambwala (Bennett, m. 59), Hardley, Fernández; Svidersky (Mainoo, m. 76), Shoretire, Salvatge (Gore, m. 75); Garnacho, Hugill (Iqbal, m. 59) y Hoogewerf (Mather, m. 59).

Vila-real CF: Jorgensen; Marcos Sánchez, Espigares, Marlone, Bonachera; Geralnik (Hinojosa, m. 82), Aitor Gelardo, Rodri Alonso (Jon Garcia, m. 70), Pacheco (Joan Ruiz, m. 89); Jorge Pascual (Álex Jiménez, m. 82) i Joan Torrents (Emiliano, m. 70).

àrbitre: Arnason (Islàndia). Va amonestar als locals Shoretire, Fernández i Svidersky; així com als visitants Jon García i Joan Ruiz.

gols: 0-1. Mín. 5: Joan Torrents. 0-2. Mín. 23: Jorge Pascual. 0-3. Mín. 29: Marlone Foubert. 0-4. Mín. 45: Rodri Alonso. 1-4. Mín. 72: Fernández.

incidències: Partit entre el Manchester United i el Vila-real CF, corresponent a la jornada 2 de la fase de grups de la UEFA Youth League, celebrat a Leigh Sports Village.