Hat trick d'Hugo Goñi (CD Castelló) en una jornada en la qual també guanyen Villarreal CF B i CD Roda B en Lliga Nacional Juvenil

Hat trick de l'albinegre Hugo Goñi a l'Hèrcules CF i CD Castellón 2-3, s' igualen les posicions al capdamunt de la classificació. De la part alta, van vèncer Elche CF B i CF La Nucia, els franjiverdes a casa del Torrent CF, 0-2, i se situen líders a l'espera del partit de demà. Per la seva banda, CF La Nucia va vèncer 3-2 al Paterna CFi es col·loca en llocs d'ascens.

Ha estat una jornada propícia per als equips B, van guanyar els 5 de pedreres de clubs professionals i va empatar l'Alboraya UD a casa de l'Orihuela CF.

ElLlevant UD B va vèncer a l'Alcúdia amb un solitari golen el minut 87 de Francisco Tomás, els granots ascendeixen a la cinquena posició, mentre que la UE L'Alcúdia segueix en llocs de descens.

Esport Base

ElJuvenil B del València va aconseguir la segona victòria de la temporada davant Inter San José, 4-1, els col·legials surten de llocs d'ascens, van marcar per als locals Joel Escaler, José Fernández, Rubén Martínez i Pablo García.

Pel que fa als B de la Pedrera Grogueta, va vèncer elVila-real CF B 4-0 al CF Torre Llevanti primera victòria del CD Roda B, 0-1, a casa de la UD Aldaia, els locals es queden colistes del grup.

Finalment, primers 3 punts per a laSCD Intango 2-1 davant el CDF Canet, amb el gol de la victòria al minut 93 de Pepe.