La Sub-16 Comunitat s' imposa 3-1 al País Basc amb tants de Rodrigo Alonso i Jorge Pascual

CNSA 2019

22 feb - CNSA Selecció Valenciana vs Selecció Euskadi sub16 - Port de Sagunt El FornásLaSelecció Valenciana sub16 va vèncer per tres gols a un a laSelecció del País Basc partit inaugural de laSegon nivell de l'Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques disputat a l' estadi de El Fornás (Port de Sagunt). El segon tant ha estat obra del jugador castellonenc, Rodrigo Alonso, a les files del Villarreal CF.

Els nois deJavi Lafora eren conscients que els bascos eren el màxim rival per poder aconseguir el passi a laFase Final. Por eso salieron metidos en el encuentro desde el primer minuto y no concedieron metros al rival.Egoitz Mendizábal havia previst una defensa de cinc homes per contenir la qualitat individual valenciana i diversos homes molt ràpids a dalt per causar dany a la contra.

Esport Base

Fabio Blanc - 22 feb - CNSA Selecció Valenciana vs Selecció Euskadi sub16 - Port de Sagunt El Fornás

Però tantRubo comCristhian van extremar les precaucions enrere impedint qualsevol tipus d'avanç basc. L'equip deLafora se'n va anar a poc a poc inclinant cap a la dreta, onFabio acumulava jugades de perill gràcies al seu desbordament en l'u contra u. no obstant això, la trobada va arribar al descans amb empat a zero malgrat les ocasions locals.

El domini valencià es va certificar després del descans. Àlex Cerdá va caure un refat i va avançar la Selecció Valenciana. Un gol que va donar molta tranquil·litat als deLafora i va acabar d'obrir el partit.

Cristhian Mosquera - 22 feb - CNSA Selecció Valenciana vs Selecció Euskadi sub16 - Port de Sagunt El Fornás

L'equip es va mostrar molt solvent a la zona del darrere i va començar a gustar-se a dalt. Els gols deRodri o deJorge Pascual, tots dos del Villarreal CF, van ser una mostra clara de la qualitat individual que atresoren els sub16 valencians.

Aquesta victòria deixa a laSelecció Valenciana sub16 molt a prop de la classificació matemàtica per a la Fase Final de l'Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

FITXA TÈCNICA

País Basc (1): Aitor Fraga, Aimar González, Gerenabarrena (Hugo Rincón, m. 41), Rego, Nico Serrano, Iker Alday (Yeray Carpio, m. 63), Jon Merino (Toledà, m. 41), Mendes, Arrillaga (Unai Ugalde, m. 47), Pablo Marín i Gorka Gastesi.

Comunitat Valenciana (3): Nicolau, Marcos Sánchez, Jesús Vázquez, Rubo Iranzo, Cristhian Mosquera, De Pedro, Àlex Cerdá (Mario Domínguez, m. 73), Fabio Blanc, Álex Jiménez (Rodri Alonso, m. 53), Joan Gallego (Javi Navarro, m. 65) i Jorge Pascual (Tomás Inglés, m.67).

gols: 0-1 (Àlex Cerdá, m. 43), 0-2 (Rodri Alonso, m. 54), 0-3 (Jorge Pascual, m. 61), 1-3 (Serrano, m. 81)

Arbitro: Ortega Herra, Francisco José, del Comité Valencià.