La Sub-16 Valenciana també goleja abans de la “final” davant Múrcia

LaSelecció Valenciana masculina sub16 de futbol es va estrenar en la primera fase delcs amb una clara victòria davantel Reglament General sobre això i els acords següents (9-0).

L'equip deRubén Mora es jugarà demà davantMúrcia, aSant Pere del Pinatar, la primera plaça del Grup F per poder passar a la Fase Or del proper mes de febrer.

Dani, protagonista inicial

Un centre de tiralínies de l'atacant delElx CF Enrique Mallolva permetre al davanter delValència CF Dani Jiménez avançar a laSelecció en el minut 3.

Esport Base

Va ser un calc del gol anul·lat segons abans per un presumible fora de joc del mateix davanter.

El propiDani va recuperar una pilota a tres quarts de, es va internar a l'àrea i de potent dispar va signar el segon en el seu compte particular un minut després. El partit estava encarrilat.

Dani Jiménez celebra un dels seus gols inicials davant Ceuta a Sant Pere del Pinatar.

Menys revolucions

El xoc va entrar en una fase d'indefinició, amb unael Reglament General sobre això i els acords següents que seguia molt replegada i unaSelecció que, comprensiblement, va abaixar el ritme de circulació amb els gols tan primerencs.

Va ser en una jugada de pissarra com va arribar el tercer. El llevantinistaUnai Tirado va posar en marxa en curt un tret de cantonada iEnrique Mallol de potent va disparar sorprenent el porter ceutíToni.

Enrique Mallol celebra el seu gol davant Ceuta.

A cinc minuts del descans, una bona acció delgroguet Ioan Precup per l'esquerra va habilitar el valencianistaVíctor Durán, que va anotar el quart del matí.

Mateix ritme

Rubén Mora va introduir tres canvis al descans.Aarón MayolFitzgerald iAdrián Vivó van injectar cames i frescor al joc de laSelecció, que va sostenir el mateix ritme de la primera meitat.

Així van arribar els gols deDani (el seu hat-trick), delsil·licitans Mut iFitzy (2) i deAarón Mayol, per col·locar el 9-0 en l' electrònic deSant Pere del Pinatar.

Com aMúrcia també va vèncer per 8-0 ael Reglament General sobre això i els acords següents, un empat davant els murcians serviria per retenir la primera plaça del grup F.

FITXA TÈCNICA

Selecció Valenciana(9): Diego, Isaac, Joseba (Juanma Borrero, m.62), Guillem Anadón, Javi Tena (Aarón Mayol, m.41), Mallol (Fitzgy, m.41), Unai Tirado (Moussa Traoré, m.52), Dani Jiménez (Amadou, m.52), Víctor Durán (Adrián Vivó, m,.41), Mut i Ioan Precup.

el Reglament General sobre això i els acords següents (0): Toni, Loren, Ibrahin, Carles, Mohamed, Anas, Aitor, Marco, Daniel, Kiran i Sergio.

També van jugar Javier, Rodrigo, Abel.

gols:  1-0 (Dani Jiménez, m.3), 2-0 (Dani Jiménez, m.4), 3-0 (Enrique Mallol, m.27), 4-0 (Víctor Durán, m.35), 5-0 (Dani Jiménez, m.45), 6-0 (Mut, m.47), 7-0 (Fitzy, m.55), 8-0 (Fitzy, m.67 ), 9-0 (Aarón Mayol, m.79)

Àrbitres: José Luis Gamero, principal, assistit per José Miguel Hernández i Ángel Rodríguez.