La UDE coneix rival a La Nostra Copa: El Novelda Unió CF de Primera FFCV

En la jornada d'ahir dijous tres partits dels 1/16 de final de La Nostra Copa, en la primera victòria per 3-2 de la UD Aldaia CF davant la UE L'Alcúdia, dos equips de Lliga Comunitat, els locals es van emportar la victòria i jugaran contra el guanyador de l'eliminatòria entre la UD Canals i UD Quart de Poblet, dos equips de Primera FFCV

ElManises CF no va voler passar en el seu partits contra la Universitat d'Alacant d'Alacant d'Alacant.e Segona FFCV, dos gols en els primers minuts de partit van deixar sentenciada l'eliminatòria.No es va moure ja més el marcador, 0-2. Els manisencs hauran d'esperar al dissabte per a saber qui serà el seu rival, que sortirà de l'eliminatòria entre l'At. Gilet de Segona FFCV i el Ribarroja CF.

Continuen les sorpreses a La Nostra Copa, un Primera FFCV elimina un equip de Lliga Comunitat, elNovelda Unió CF venç 3-1 al CD Dénia. El Novelda Unió CF del grup 4 -cinquè classificat- de Primera jugarà contra la UDE que va aconseguir classificar-se ahir dimecres. en 1/32 va eliminar l'Alqueries CF.

Esport Base

Va començar ahirdimecres 20 de desembre, la disputa dels 1/16 de final de la Nostra Copa amb el partit entre laUDE i FB Redobán CF que enfrontarà dos equips de Lliga Comunitat, els vallers líders al Grup Nord i FB Redován és cinquè al Grup Sud, una partida per obrir els 1/16 de final que va finalitzar amb empat a zero i als penals la UDE va ser més efectiva.

El guardameta vallerSergi Gallego va atallar dos penals que van suposar la classificació, en el vídeo el que va suposar el passi a vuitens de la Nostra Copa.

divendres 22 de desembre 2023

Romanen encara en compitació 4 equips de Segona FFCV, UD Benissa, A. Armilla, A. Jonense, Llíria UD i CD Betis Florida que han passat ja 4 rondes i tenen moltes opcions de convertir-se en la gran sorpresa del torneig.

A més, juntament amb ells s'han classificat altres vuit conjunts dePrimera FFCVOdissea FC, UD Canals, Novelda Unió CF Cableword, Vinaròs CF, CD Murada, Sp. Sant FulgenciUD Quart de PobletiUD Carcaixent.

Els vuitens de final tindran amb tota seguretat 3 equips que no pertanyen a Lliga Comunitat, ja que jugaran dos equips de Primera FFCV, UD Canals vs UD Quart de Poblet; i un Segona FFCV, CD Betis Florida, contra una primera, CD Murada; a més delNovelda Unió que ha aconseguit la classificació en eliminar el CD Dénia.