Nou Bàsquet guanya i s'acosta més a la fase d'ascens a la LF Challenge

Grapa continua sent un fortí per al Fustecma NBF Castelló. El Fustecma NBF molt a prop d'aconseguir classificar-se per a la fase d'ascens a LF Challenge després d'una nova victòria a casa.

El partit va estar en tot moment controlat pel Fustecma NBF Castelló. En tot moment va donar la sensació que el conjunt castellonenc tenia dominat el duel. L'intercanvi de cistelles en algun moment va reduir les diferències en el marcador però sense més perill. Una nova victòria a casa, que continua sent un fortí, i que el deixa molt a prop d'aconseguir classificar-se per a la fase d'ascens a LF Challenge.

Un partit on el Fustecma va començar molt ficat des d'inici. Les jugadores castellonenques eren conscients de la importància d'aquesta trobada. Amb una immensa Laura Campos des del tir exterior,  l'equip es va fer fort en atac i va defensar, com sempre, molt agressivament en defensa. Tordera no ho havia dit tot i no va voler perdre la dinàmica del partit i, tot i que amb més encert, va seguir sumant i anotant (25-18).

Circ Fofito

El segon quart va iniciar de manera molt similar. Les castellonenques estaven millor i més còmodes en la trobada, però Tordera no va perdre la cara a la trobada i seguia anotant i aguantant el lluminós. L'intercanvi de cistelles va regnar al llarg del partit i, en aquest cas, beneficià les locals per la renda obtinguda en els minuts anteriors. Tordera va intentar canviar la seua estratègia defensiva perquè al Fustecma NBF Castelló li costara anotar amb facilitat, però no va funcionar. Anotació molt alta al descans (41-33).

Després del pas pels vestidors, la dinàmica del dol va continuar amb la mateixa dinàmica. Les jugadores castellonenques estaven molt ficades en la trobada, amb una anotació molt elevada. La Tordera va tornar a canviar la defensa i es va posar en zona. Això no va dificultar que el Fustecma NBF Castelló continuara sumant. Laura Campos seguia intratable des del tir exterior, així com Sabina Carli. Les catalanes no van voler perdre-li la cara al partit i van continuar sumant de cara al partit, però la diferència era cada vegada més gran. (64-51).

En el darrer període i amb tot per decidir el conjunt català es va fer fort i va reduir les diferències en el marcador. Malgrat l'empenta final que va intentar Tordera el Fustecma NBF Castelló es va mantenir fort i,  novament, des del tir exterior va ampliar les diferències en el lluminós fins a aconseguir la màxima del xoc, aquí va acabar el partit. L'intercanvi de cistelles va durar uns minuts més (77-63).

Cal destacar la figura de Laura Campos amb 18 punts, 6 assistències per obtenir 25 de valoració. Així mateix, també destacar Aina Ferri i Luz de Giacomo amb 8 i 10 punts respectivament per aconseguir 10 de valoració.

Fitxa de dades:

Fustecma NBF Castelló 77: C.Villamor (8), L. Camps (18), A. Pérez (2), A. Ferri (8), L. De Giacomo (10), L. Ruíz (5), S. Carli (13), C. Pérez (4) , D. Scott (9), L. Altabas (-), L. Joves (-), i L. Os (-).

Tordera 63: M. Serra (3), M, Ferreiro (-), J.Juvanteny (7), T. Morales (4), R. Ulrich (10), B. Ribas (8), C. Martínez (-), M. Ibern (22) i L. Soria (7).

camp: Pabelló Fernando Úbeda, Grapa (Castelló).

Àrbitres: ESCARTI CASTAÑEDA, EDUARDO JOSEMAS LOZANO, PAU