Onda ret homenatge a les seues campiones, el Handbol Onda Juvenil Femení

Els ondenses han homenatjat l'equip juvenil femení del Handbol Onda després de la seua victòria aquest diumenge en el Campionat d'Espanya. Les "guerreres” van aconseguir la victòria en la fase final disputada durant la setmana passada al pavelló Víctor Cabedo.

L'acte de recepció ha tingut lloc al Raval de Sant Josep, on l'afició ha corejat el nom de les guanyadores i l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, els ha lliurat un obsequi per commemorar la victòria.

El Handbol Onda va començar la fase final en un grup d'alt nivell, amb rivals molt forts com l'Helvetia Anaitasuna, el Kukullaga Etxebarri i el Montequinto Proin Ciutat de Dos Hermanas. Va aconseguir classificar-se per a les semifinals, on va derrotar el Grup USA Handbol Mislata UPV 35 a 24. La gran final, disputada diumenge, va tornar a enfrontar l'equip amfitrió davant el Montequinto, amb un gran ambient de suport a les grades. L'Onda va aconseguir convertir-se en el campió d'Espanya guanyant 31 a 29 desatenent la locura a les grades en els minuts finals.

Esport Base

En l' acte de recepció, Ballester ha valorat l'esforç de les campiones, els ha donat la seva enhorabona per la seva victòria i ha recordat: "Aquesta generació de jugadores no ha deixat de donar-nos alegries des que va començar la seva carrera".

Cal recordar que aquest equip va començar la seua exitosa trajectòria amb un subcampionat autonòmic en la categoria d'Infantil. L' any següent, sent Cadets, va aconseguir l'or en la categoria autonòmica i es va quedar a les portes del títol en el Campionat d'Espanya.

Ja com a juvenils, han aconseguit el títol autonòmic en les temporades 21-22 i 22-23 i aquest Campionat d'Espanya per tancar una trajectòria enlluernadora.

Campionat d'Espanya juvenil femení cadet

Cal recordar que el Handbol Onda també va a disputar la fase final del Campionat d'Espanya femení cadet. La seu és Sevilla i el conjunt ondenc forma part del grup II. El seu primer partit es juga demà a les 20.45 h. contra l'Anaitasuna. Totes les trobades es podran seguir en streaming a través del canal de YouTube de la Reial Federació Espanyola d'Handbol.