Primer Toque CF, al cim del futbol cadet a la Comunitat

Elda Unió CF i Primer Toc CF, acompanyaran a FC Jove Espanyol de Sant Vicent a l'Autonòmica Cadet. Així com en la categoria juvenil, van ascendir els dos equips de la província de València, en aquesta ocasió van córrer la mateixa sort, alacantins i castellonenques jugaran en la màxima categoria cadet. Ascens històric del club taronja que la passada temporada ja va disputar el play off. Coincidint amb el desè aniversari com a club, aquesta entitat de Castelló jugarà en Autonòmica Cadet i la província, de nou, comptarà amb quatre representants: Vila-real CF, de nou campeó, Roda de CD, CD Castellón i Primer Toc CF.

Elda Unió CF – CD El Rumb

No va poder elCD El Rumbo mantenir el bon resultat de l'eliminatòria d'anada, 1-0. En la primera part l'Elda Unió CF li va donar la volta al marcador, no li va anar millor als valencians en la segona part, imposant-se finalment per 5-0.

Una derrota que no ha d'embolicarla gran temporada del CD El Rumbo que tot just ascendits van aconseguir el títol de Preferent i van disputar el play-off quedant-se a les portes de l'ascens.

Esport Base

A. Amistat – Primer Toque CF

Tampoc va tenir sort l'At. Amistat, venien amb un 2-0 en contra del partit d'anada a Castelló. El partit va ser trepidant i al minut 10 els blaus van igualar l'eliminatòria gràcies a dos primerencs gols. El Primer Toc CF es va fer i va empatar el partit, 2-2. Va finalitzar la primera part amb un gol de l'At. Amistat amb un 3-2 que mantenia l'emoció en el marcador.

A la segona part, va tornar amb la mateixa dinàmica van empatar els castellonencs i es va tornar avançar l'Amistat, però la diferència de l'anada i els gols fora de casa feien la distància massa gran.Al final, 5-4 per a l' At. Amistat i l'ascens per al Primer Toc CF.

Gran èxit per als castellonencs aconsegueixen ascendir per primera vegada un equip a Lliga Autonòmica. L' At. Tot i no aconseguir l'ascens, han aconseguit el títol de Preferent i amb la seua infantil A en Lliga Autonòmica i el cadet entre els millors de Preferent consolida al club amb un gran nivell.