Primera derrota del Villarreal CF que pone emoción en Autonómica Infantil

Li va donar la volta al partit el València CF en la segona part per a emportar-se els tres punts en el partit que els enfrontava al Villarreal CF, els dos equips que ocupen el cap de la classificació.

No va poder començar millor el partit per al València CF en avançar-se, 1-0, al marcador els locals amb un gol deJosé Izan Calatayud. Però els groguets van empatar a la jugada següent al gol blanenc amb un penal, va anotar Xavi Royo. Una altra vegada amb una internada per la banda dreta els groguets van posar una bona pilota a l'àrea remant perfectament el que significava el 1-2 per als groguets.

Amb aquest resultat 1-2 es va arribar al descans, el Villarreal CF semblava que tenia el partit controlat, però a poc a poc es va anar soltant el Valencia CF que va empatar el partit. Ja en els útlims minuts de partit Miguel Soria va agafar un refús dins de l'àrea per a posar al València CF per davant en el marcador.

Esport Base

Ho va intentar en el descompte el Villarreal CF i va tindre l'empat Abass Luc però se li va anar la pilota per poc. Al final 3-2, tres punts que aproparan els blanencs a 3 punts dels groguets

En l'altre partit d'avui dimarts, el CD Roda va vèncer l'At. Moncadense, 1-0, gol dels gualdinegro al minut 48. Els castellonencs s'allunyen de la zona de descens a 6 punts del Mislata UF, mentre que els moncadencs no escurcen distàncies quedant-se a 7 del Primer Toc CF que marca la salvació.