Remuntada a última hora del CD Roda davant el Villarreal CF i punt per al CD Castellón en Divisió Honor Juvenil

El CD Roda va sorprendre el germà gran, el Vila-real CF, 3-2 per als en un partit amb molta emoció. Es van avançar els visitants, el Villarreal CF en dues ocacions però el CD Roda li va donar la volta al marcador amb dos gols en 6 minuts, 72 i 78, posant el 3-2 definitiu.

ElCD Roda torna a guanyar després de 8 jornades tot i que es manté en zona de descens. Per la seua banda el Villarreal CF abandona la segona posició que ara és per a l'At. Madrileny.

elsmadrilenys van guanyar a la UD Alzira, 6-0, els blaugranes amb 20 punts queden a un punt del descens que marca el CD Roda amb 19 punts.

Esport Base

ElValència CF amplia el seu avantatge en el liderat, són ara 7 punts sobre l'At. Madrileny, un solitari gol de Joselú al minut 43 dona elstres punts als blanencs en la seua visita a l'Alboraya UD.

ElLlevant UD vistava el camp de l'Albacete BP, un difícil rival situat a la zona tranquil·la, els manxecs van guanyar 2-0. Els granots es queden a 6 punts de la tercera plaça.

En la lluita per la permanència, elInter San José aconsegueix una important victòria en camp del CD Toledo, colista del grup, 0-2, segona victòria consecutiva segueixen fora de places de descens.

ElCD Castellón va fer un punt en la seua vista al Reial Múrcia, 2-2, se li va posar el partit dificil amb dos gols dels murcians en els primers vint minuts, però un gol abans del descans va ficar els en el partit. Al minut 90 un gol d'Andrés dona un punt d'or als castellonencs, que trenca la ratxa de 4 derrotes consecutives, tot i que segueixen en zona de descens.

També puntua l'Hèrcules CF, un empat 1-1 a casa davant l'UCAM Múrcia, els alacantins queden a 4 punts de la permanència.