Resultats 1/16 Copa del Rei Juvenil

S'han disputat ja tres eliminatòries de 1/16 de final de la Copa del Rei Juvenil, la resta de la jornada s'anirà jugant durant els propers dies fins diumenge 7 de gener. Aquests són els resultat de les eliminatòries de 1/16 de final de la Copa del Rei Juvenil 2024.

No va poder passar de ronda l'Elx CF, com va predir el seu entrenador Carlos Geraldo a la prèvia va ser una eliminatòria difícil. Van finalitzar els90 minuts sense gols, per la qual cosa va haver de jugar-se la pròrroga en la qual tampoc van haver-hi gols.Als penals no hi va haver sort, van marcar 3 els franjiverdes i 4 els racinguistes, passen els càntabres.

Segona participació de l'Elx CF a la Copa del Rei i no pot passar de ronda, la temporada passada va perdre davant la UD Almeria que després va ser finalista.

Circ Fofito

El Racing s'enfrontarà com a visitant al CD Leganés que s'ha imposat 2-0 al CD Julio Suárez, canari, en la tercera eliminatòria disputada.

Va començar la jornada amb elRCD Espanyol sent el primer classificat per als vuitens de final després de la seva victòria, 3-1, davant la SD Compostel·la. L'equip entrenat per Javi Chica es va imposar amb dos gols de l'hispano-argentí Mateo Sciancalepore i el tercer de Jan Moreno.

Els pericos hauran d'esperar a diumenge per saber que rival tindran a vuitens, serà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i sortirà de l'eliminatòria entreSevilla FC i el Reial Madrid el proper dimecres 24 de gener.