Resultats anada dels quarts de la Copa de Campions Juvenil

S'han disputat aquest dimecres els partits d'anada de les eliminatòries de quarts de final de la Copa de Campions Juvenil. Amb tres eliminatòries que semblen encarrilades, en la quartaempat a zero entre Athletic Club i FC Barcelona.

No va poder el València Cf amb un bon Reial Betis

Es va avançar el València CF a la mitja hora amb un gol de Joselú, però va arribar el gol de l'empat del Reial Betis obra de l'habilitósPablo García. I dos minuts després va tornar a anotarAssane transformant un penal que havia provocat prèviament.

En el segon temps, en una contra espectacular de l'internacional ambEspanya sub18 Assane va sortir des del seu camp i va anotar el 1-3, el València CF ho va intentar amb ocasions aïllades però el Reial Betis va ser grat de la segona part amb un vistós joc.

Esport Base

En Real Madrid es va imposar a casa de l'Atlètic de Madrid0-2, gols de Nico Paez i Gonzalo.

Empat sense gols a Lezama entre elAthletic Club i el FC Barcelona, 0-0.

Finalment, laUD Las Palmas va golejar 5-0 al Reial Celta de Vigo, Johan (3), Antonio i Kimetz.

HORALOCALVISITANT
C1FinalValència CF(G7)1-3real Betis (G4)
C2FinalClub Atlètic (G2)0-0F.C. Barcelona (G3)
C3FinalA. Madrid (Segon G5)0-2Reial Madrid (G5)
C4FinalUD Las Palmas(G6)5-0Real Celta de Vigo (G1)

Les eliminatòries de tornada tindran lloc aquest proper cap de setmana, ja que les semifinals començaran el pròxim dimecres.

Semifinals

Els equips classificats jugaranles semifinals el pròxim dimecres 17 de maig, la primera de les semifinals arrencarà a les 12 del migdia; mentre que la segona semifinal queda assenyalada per a les 16:30 hores d' aquell mateix dia.

La Copa de Campions de Divisió d'Honor Juvenil se celebrarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

Els guanyadors d'ambdues semifinals disputaran el partit pel títol el dissabte, 20 de maig.