Només cinc clubs de Castelló renuncien a competir a La Nostra Copa

319 equips estan inscrits per disputar la tercera edició del torneig més exitós de lagomar12: la Copa Comunitat Mediterrànea La Nostra Copa. A la província de Castelló han renunciat a participar en aquesta competició de clubs amb equips aficionats el CF Vilafranca (Segona FFCV); la UD Sant Mateu, la UD Benassal, la UE Vilanova d'Alcolea i el CD Popular Castelló que tampoc inscriu equip en la lliga de Tercera FFCV.

Aquesta competició de laFFCV, pionera en el futbol espanyol, enfronta equips deTercera FFCV, Segona FFCV, Primera FFCV i Lliga Comunitat, amb el premi d' una plaça en la següent edició de laCopa de S.M. El Rei.

els 319 inscrits es divideixen de la següent manera: 27 equips deLliga Comunitat, 58 equips dePrimera FFCV, 105 deSegona FFCVi 129 equips deTercera FFCV.

Circ Fofito

EQUIPS-INSCRITS-EN-LA-III-COPA-COMUNITAT-MEDITERRANEA-LA-NOSTRA-COPA-2324-1Descàrrega

Inici al setembre

L'inici d'aquesta tercera edició està previst per al cap de setmana del 2 i 3 de setembre.

En els pròxims dies laFFCV publicarà la circular amb les bases de la competició així com els enfrontaments de la primera ronda.

Un èxit sense precedents

La primera edició deLa Nostra Copa va ser un èxit rotund per al futbol de lagomar12.

ElCD Alcora es va proclamar primer campió d'aquesta competició en 2022 després de superar a la final elUnió Benetusser-Favara CF. El conjunt de Castelló va tindre l'oportunitat de gaudir d'un enfrontament enfront delElx CFa laCopa del Rei gràcies al seu títol en La Nostra Copa.

en 2023, el CD Soneja va ser el millor conjunt de la gomar12 en derrotar a la final alCD Bunyoldisputada en L' Eliana.

El fet que elCD Soneja assís també l'ascens a categoria nacional va provocar que el subcampió, elCD Bunyol, sigui el club que tingui el privilegi de jugar laCopa del Rei aquesta temporada.

Les subvencions econòmiques rebudes pels clubs per cada eliminatòria superada és un altre dels al·licients principals deLa Nostra Copa.