Tercer triomf consecutiu del Joventut Almassora a Segona Nacional

La lliga de 2ª Division femenina torna el matí del 24 de setembre a les instal·lacions de Boqueras. Després d'un cap de setmana de descans a la categoria tornava a rodar la pilota per a la disputa de la 3ª Jornada del campionat lliguer data que visitava el nostre camp el C. F. F. Marítim. Una trobada en la qual les locals han rebut la visita i el suport de la Penya Xixigans 1922 i sobretot important és la tornada als terrenys de joc de Iris Domínguez.

La primera part ha estat intensa però amb un futbol embarassat i espès en què tot i tenir la possessió de la pilota a les locals els costava trenar jugades per crear perill a les immediacions de la porteria rival. Enfront es trobava un rival amb molta experiència i molt ben col·locat en el terreny de joc per a així impedir el futbol que acostumen les xiques del Joventut Almassora, malgrat això amb paciència intentaven crear el seu joc a més d'estar molt atentes per impedir els intents del C. F. F. Marítim per arribar a la porteria local. D'aquesta manera la trobada arribava al descans amb resulatat d'empat a 0.

El descans servia per refrescar idees i afrontar amb totes les energies possibles la que a la postre seria una gran segona part. El desgast de les visitants en el primer període els feia miques i gràcies a això el centre del camp local aconseguia tenir més pilota i en millors condicions per així crear ocasions i el joc desitjat. És per això que al minut 6 de la represa després d'una bona jugada col·lectiva Aída Samit aconseguia batre la portera visitant i tan sols dos minuts després Gara González en un dispar llunyà ampliava l'avantatge en el marcador.

Esport Base

Cop dur per a les futbolistes del Marítim que es veien en pocs instants 2-0 per sota en el marcador. Les locals més assentades al terreny de joc elaboraven el seu futbol però les visitants no es donaven per vençudes i intentaven aprofitar la velocitat de les seves jugadores d'atac, però les defeses del Joventut Almassora així com les seues dues porteres impedien totes i cadascuna de les intentes de les futbolistes de l'equip de la província de València. Al minut 24 de la segona part Sara Linares anotava i ampliava el marcador per aportar més calma a les locals.

En aquesta fase de la trobada, transcorria el minut 80 quan es produïa una de les notícies més esperades i desitjades al club la tornada als terrenys de joc d'Iris Domínguez després de més d'un any fora d'ells. A més va donar temps per veure que continua tenint aquest futbol elèctric i diferencial que la caracteritza. D'un bon dispar seu respost amb una parada de la portera visitant naixia un córner. Tret de cantonada llançat magistralment per Andrea Albiol i rematat per Judit Gallardo per posar el 4-0 definitiu en el marcador.

D'aquesta forma el Joventut Almassora aconsegueix la seua tercera victòria en aquest campionat, per a situar-se en coliderant la taula al costat d'Aldaia i SPA sent els únics conjunts que han aconseguit vàncer en totes les trobades disputades fins a la data. A més les locals per primera vegada mantenen la porteria a 0 en tres trobades consecutives en la història del club en aquesta categoria i collint el triomf més folgat com a local del Joventut Almassora en 2ª Divisió.

Fitxa Tècnica:

Joventut Almassora: Sheila Sánchez (Judith Valerio, 70′), Miriam Prades, Jessica Higueras, Andrea Mirón (Andrea Albiol, 70′), Fani Sáez, Isabel García, Gara González, Aída Samit (Iris Domínguez, 80′), Sara Linares, Barbara Gallardo (Judit Gallardo, 45′) i Anna Lizárraga.

Marítim: Mireia Clemente, María Félix, Lucia Vallejo, Nerea Prats (Tania Cuesta, 57′), Victoria Herrera, Sofia Barberà, Lucia Calatayud (Raquel Sanchis, 45′), Cristina Fuentes, Verónica Ferrer, Mª José Ochoa, Paula Burguera (Cristina García, 53′).

gols: 1-0 Aída Samit 56′, 2-0 Gara González 58′, 3-0 Sara Linares 69′ i 4-0 Judit Gallardo 89′.

àrbitre: Álvaro Rallo Estévez. Va amonestar la visitant Nerea Prats.