Tres pedreranes del Villarreal CF són campiones d'Espanya Sub-18

Les pedreranes del Villarreal CF Aixa Salvador, Cristina Albella i Nerea Sánchez s'han proclamat campiones d'Espanya Sub-18 amb la Selecció Valenciana. Després d' assolir el temps reglamentari de la final amb empat en l' electrònic, el combinat valencià va desfer la igualtat imperant i es va imposar amb sacrifici a la Selecció Catalana gràcies a un solitari tant en la primera part de la pròrroga.

Les tres futbolistes del Villarreal CF han sigut peces clau en el sistema del conjunt valencià. A la final, Aixa Salvador va ser titular, disputant 105 minuts, mentre que Nerea Sánchez va entrar com a revulsiu al minut 70′. Per la seva banda, Cristina Albella, que va ser una peça clau durant les semifinals davant el quadre balear, no va comptar amb minuts a la final.

El combinat juvenil s'ha imposat a la final a Catalunya amb un gol a la segona part de la pròrroga.

Esport Base

S'esperava una final apassionant a Calvià i així ha estat.

Dues de les millors seleccions d'Espanya es mitgen en un duel a cara o creu on hi havia en joc, ni més ni menys, que el títol de Campiones d'Espanya.B9B0D756-D215-4380-9133-C64F3A5166FF

A la primera part, domini altern i ocasions per a ambdós conjunts, però el marcador no s'havia de moure, arribant al descans amb 0-0.

A la segona meitat, les nostres es van estirar i van gaudir de les millors ocasions, sobretot una en el tram final a les botes d'Aixa, que va tenir un mà a mà amb la guardameta catalana.

Després de l'empat sense gols en el temps reglamentari, la trobada se n'anava a la pròrroga. Dues parts de vint minuts on s' havia de resoldre la final, sinó es volia arribar als penals.8E84E1F9-DA68-4C07-953B-D44481D820C1

Les nostres guerreres van seguir lluitant i confiant en la victòria i van obtenir el premi del gol.

A falta de cinc minuts per al final de la pròrroga, Eva es va internar per banda dreta i va fer una passada enrere a Sara, que rematava a plaer i portava el deliri a les grades i sobre la gespa de Calvià.

Els últims minuts només van certificar que, el gran treball i la temporada impecable realitzada per les nostres juvenils, anava a tenir el premi més gran.

Després del pit final, extasi sobre la gespa de jugadores, tècnics i familiars que han celebrat el títol al gran, amb tot el mèrit i dificultat que això comporta.5B39015B-F617-4153-9779-41B92B90D261

L'expedició tornarà aquesta tarda a València des de l'aeroport de Palma i posarà punt i final a una temporada per a la Selecció Femenina Sub-18 immillorable.

FITXA TÈCNICA

Selecció Catalana 0 – Selecció Valenciana 1

Catalunya: María, Laura, Laia, María Molina, Paula (Aida 64), Elena, Laura (María Llopis 91), Claudia Pina, María Llompard (Ariadna 91'), Ainhoa Martín i Sara (Paula 105').

València: Laura, Paula Tomás, Paula Arce, Ana, María Jiménez, Gema, Marta (Nerea 72'), María Macías (Sandra 55'), Eva, Aixa (Sara 91') i Julia.

gols: 0-1, mín. 105, Sara.

àrbitre: Sureda Cuenca (Comitè Balear). Va amonestar la catalana Sara i la valenciana Nerea.

incidències: Partit disputat al Camp de Futbol Platges de Calvià davant uns 400 espectadors.

Autor: Premsa FFCV