Un any amb èxits individuals a la pedrera del Villarreal CF

La #CanteraGrogueta tanca, un any més, una temporada repleta d'èxits col·lectius i individuals. Els equips de les categories inferiors i les joves promeses que els conformen han tornat a competir a l'altura de les expectatives, aconseguint tota mena de títols i reconeixements.

El Villarreal B mereix més en una temporada inoblidable

Tot i no aixecar cap títol al llarg del curs, el Villarreal B ha completat la seua millor temporada dels últims temps. El filial groc, de la mà de Javi Calleja i després de Miguel Álvarez, ha sabut superar els contratemps en forma de lesions i ha exhibit un nivell fantàstic durant tota la temporada, aconseguint un meritori segon lloc a la lliga regular i competint per l'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol fins a l'últim sospir de la tercera eliminatòria.

Esport Base

En competició internacional, el Mini Submarí ha tornat a disputar la Premier League International Cup. Els 'groguets’ firmaron una fase de grupos inmaculada y superaron en los cuartos de final al Manchester United (0-2), assolint les semifinals, ronda en la qual van caure en la fatídica tanda de penaltis davant l'Arsenal FC (2-2).

La ‘grogueta’ Aixa Salvador, campiona d'Europa Sub-17

La canterana del Villarreal Aixa Salvador es va proclamar campiona d'Europa Sub-17 amb la Selecció Espanyola, després d'imposar-se en la final a Alemanya (2-0). La futbolista castellonenca va jugar com a titular i va disputar els 80 minuts de la trobada.

A més del triomf a l'Europeu Sub-17, Aixa Salvador va alçar el títol de Campiona d'Espanya Sub-18 amb la Selecció Valenciana al costat de les seues companyes Cristina Albella i Nerea Sánchez.

Subcampions del Món Sub-17 a l'Índia

Els juvenils del Villarreal Marc Vidal, Nacho Díaz i Carlos Beitia es van proclamar subcampions a la Copa del Món Sub-17 que es va celebrar a l'Índia el passat mes d'octubre. La Selecció Espanyola va quallar un gran torneig, caient en la final contra Anglaterra (4-2), a la qual mesos abans li havien vençut en la final del Campionat d'Europa.

L'Aleví Femení tanca un curs perfecte

L'Aleví Femení va guanyar el seu campionat lliguer amb impressionant solvència. Les grogues van ser l'únic equip de la #CanteraGrogueta que no va perdre una sol trobada durant tota la temporada. Invictes i amb el títol sota el braç, van rebre un homenatge a l'Estadi de la Ceràmica durant el descans del xoc davant el CD Leganés.

El Juvenil A i l' Aleví A, de menys a més

L'Aleví A i el Juvenil A no van iniciar la temporada de la millor forma possible. no obstant això, en el futbol l'important no és com es comença, sino cómo se acaba y ambos conjuntos ‘groguetsfinalizaron la temporada al más alto nivel. El màxim exponent del futbol 8 groc no va poder aixecar el títol lliguer, però es va rescabagar en els importants tornejos de postemporada en els quals va participar. Els alevins grocs van exercir, sense fortuna, d' amfitrions a LaLiga Promises, pero se proclamaron campeones del 19º Memorial Francesc Vila de Andorra, del Torneig Internacional Aleví d' Arousa, de la Yellow Cup Summer i de la fase de consolació de LaLiga Promises Internacional.

Per la seva banda, el Juvenil A, que no va començar amb bon peu la campanya, es va reposar, va signar una segona volta magnífica i va comptar amb opcions de proclamar-se campió fins a la penúltima jornada. Finalment, va acabar la temporada en tercera posició, alçant la Copa Federació en una competida final que va vèncer davant el CD Roda (2-1).