Paco Regalón, defensa central amb gran experiènca, aplega al CD Castellón

lexus

El CD Castellón comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Paco Regalón per a incorporar-se al nou projecte albinegre en Segona Divisió B durant la pròxima temporada.

Francisco Regalón Cerezo (Algallarín, Córdoba, 19 de febrer de 1987) es tracta d’un defensa central de plenes garanties i amb experiència en Segona Divisió i Segona Divisió B, per la qual cosa amb la seua incorporació, el Castelló compta amb un fitxatge d’autèntic luxe per a realitzar una ambiciosa campanya en el retorn dels ‘orelluts’ a Segona B.

Malgrat els seus orígens cordovesos, Regalón es va formar en la pedrera de l’Atlètic de Madrid, i durant set temporades va militar en el filial **colchonero en la categoria de bronze. Malgrat que en diverses ocasions va estar a punt d’estrenar-se en la màxima categoria, Regalón sí que va ser citat per a entrenaments i convocat per a partits amistosos i gires estiuenques amb el primer equip de l’Atlètic de Madrid.

En 2012, Paco Regalón va canviar d’aires i va fitxar pel Numància de Segona Divisió, on es va estrenar en la categoria de plata i va anar un fix durant cinc temporades en l’eix de la saga del conjunt sorià.

En l’equador de la temporada 2016-17, Regalón abandona el Numància i signatura per la Cultural Lleonesa en Segona B, equip amb el qual contribueix a aconseguir l’ascens a Segona i a acabar com a campió absolut de la categoria de bronze a nivell nacional.

Durant aquesta última temporada, el central cordovès ha militat en el Racing de Santander, equip del que procedeix i en el qual ha sigut un fix en les alineacions per a cercar ascendir a la categoria de plata, encara que finalment l’equip càntabre no ha aconseguit l’objectiu. En aquest punt de la seua carrera, Regalón aposta forta per a fitxar pel CD Castelló per a retornar al club de Castalia a l’elit del futbol professional.

 

 

El CD Castellón comunica que ha llegado a un acuerdo con el jugador Paco Regalón para incorporarse al nuevo proyecto albinegro en Segunda División B durante la próxima temporada.

Francisco Regalón Cerezo (Algallarín, Córdoba, 19 de febrero de 1987) se trata de un defensa central de plenas garantías y con experiencia en Segunda División y Segunda División B, por lo que con su incorporación, el Castellón cuenta con un fichaje de auténtico lujo para realizar una ambiciosa campaña en el regreso de los ‘orelluts’ a Segunda B.

Pese a sus orígenes cordobeses, Regalón se formó en la cantera del Atlético de Madrid, y durante siete temporadas militó en el filial colchonero en la categoría de bronce. Pese a que en varias ocasiones estuvo a punto de estrenarse en la máxima categoría, Regalón sí fue citado para entrenamientos y convocado para partidos amistosos y giras veraniegas con el primer equipo del Atlético de Madrid.

En 2012, Paco Regalón cambió de aires y fichó por el Numancia de Segunda División, donde se estrenó en la categoría de plata y fue un fijo durante cinco temporadas en el eje de la zaga del conjunto soriano.

En el ecuador de la temporada 2016-17, Regalón abandona el Numancia y firma por la Cultural Leonesa en Segunda B, equipo con el que contribuye a conseguir el ascenso a Segunda y a terminar como campeón absoluto de la categoría de bronce a nivel nacional.

Durante esta última temporada, el central cordobés ha militado en el Racing de Santander, equipo del que procede y en el que ha sido un fijo en las alineaciones para buscar ascender a la categoría de plata, aunque finalmente el equipo cántabro no ha conseguido el objetivo. En este punto de su carrera, Regalón apuesta fuerte para fichar por el CD Castellón para devolver al club de Castalia a la élite del fútbol profesional. ¡Bienvenido!

 

lexus

No hay comentarios