Adrià Tortajada, gols del Montsià per salvar el Cadet A del CD Castellón

Adrià Tortajada porta cinc partits amb el Cadet A del CD Castellón de Lliga Autonòmica. Surt a gol per partit pel que en poc més d'un terç que portem de lliga és el pitxitxi de l'equip dirigit per Fernando Ramírez. Tortajada procedeix de l'equip tarragoní de l'Ulldecona, de la comarca del Montsià, en què a Primera Cadet catalana havia anotat 17 gols en cinc trobades disputades. Als quatre minuts del seu debut amb l'equip albinegres fa cinc jornades davant el Club La Vall va anotar el seu primer tant, dos en la victòria a domicili a Alzira, el gol que va avançar el seu equip davant l'Hèrcules d'Alacant en la derrota (1-3), en blanc com l'equip en la visita al Sant Marcel·lí i un en la golejada 5-1 davant Torre Llevant. Ara aquest diumenge visita Chencho el Kelme a l'inici de la segona volta d'un equip que està a set punts del novè i on fins a vuit equips disputaran la segona volta com una "lliga particular” per decidir dues places de descens que acompanyin Paterna (3) i Alboraya (9 punts). L'arribada de Tortajada, la més recent a l'equip, pot venir acompanyada d' algun jugador sempre que convenguin el cos tècnic.