Betxí inaugura el seu parkour

L’Ajuntament de Betxí va inaugurar el passat diumenge la instal·lació de parkour ubicada en el polígon Molí-Llop. Es converteix, així, en un des pocs municipis de les nostre comarques amb un parkour, ja que actualment tan sols hi ha un a la ciutat de Castelló. La inversió, sufragada en part per l’IVACE, ha sigut de 40.000 euros i pretén ser un referent d’oci juvenil per a les comarques del nord.

La inauguració es va dura a terme a les 11.30h amb una exhibició d’experts, classes amb monitors i cursos gratuïts dirigits al públic jove assistent. Així, la pista de parkour se suma a la cal·listenia i el pump-track situats al Molí-llop, que a poc a poc s’està constituint en una àrea amb esports moderns dirigits especialment a la joventut.

L’alcaldessa, Carla Nebot, va destacar que “som un referent en esport, ja que tenim una àmplia oferta de possibilitats i en els últims anys estem encarant eixe esperit esportiu cap a propostes innovadores i úniques al nostre territori”. Nebot va afegir que “alhora, apostem per la regeneració i modernització de les àrees industrials, en este cas el Molí-llop, que continua experimentant millores any rere any”.

STOP AL FOC

Cal recordar que la proposta de construcció del Parkour va sorgir de la pluja d’idees que el consistori va promoure entre els estudiants de la localitat i que ara, poc de temps després, es fa realitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí