Betxí presenta el seu programa d’actes per a les festes de Nadal

L’Ajuntament de Betxi ha presentat el programa d’actes per a les festes de Nadal, amb els mesos de desembre i gener plens d’activitats molt variades i per a tots els gustos.

La regidora de Cultura, Nuria Meneu, ha destacat que “el consistori pretén oferir alternatives d’oci diferents en unes dates molt assenyalades i que tots els veïns puguen ser partícips, des dels més menuts als més adults”.

En aquest sentit, un dels actes més destacats serà el concert de “Dani Miquel i els ma-me-mi-mo-músics”, un espectacle musical que captivarà a tots els públics recuperant cançons infantils, però oferint una proposta diferent que connecta generacions. El concert serà el 26 de desembre a l’Auditori Municipal.

STOP AL FOC

Seguint amb la música, el dissabte 16 tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la Unió Musical de Betxí i el divendres 22 es realitzarà un tardeo en el Saló Brisamar, amb el grup Vudú.

Quant a l’oferta gastronòmica, el consistori ha organitzat una degustació de productes locals per al 28 de desembre i un tast de vins el 4 de gener, tots dos en el Saló Brisamar.

Altres activitats que es podran gaudir a l’Auditori durant aquest mes són la Representació del Betlem el dia 17, el 22 de desembre serà l’Audició de l’Escola de Música i, un dia més tard, la Gala Benèfica de Manos Unidas.

Per als més joves, el 28 de desembre s’impartiran classes dirigides de Parkour, en les noves instal·lacions, i els actes acabaran el 5 de gener amb jocs en la Plaça Major durant el matí per als més menuts i, finalment, la tradicional Cavalcada de Reis a partir de les 18.00 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí