Debuta un jugador de Castelló amb el primer equip del Villarreal CF

El Submarí va empatar en el seu primer partit de la Sela Cup a Newcastle davant el Niça (1-1). Ben Brereton va posar per davant els groguets, però el conjunt francès va empatar el duel amb un gol de Sanson uns minuts més tard. Protagonisme per a la pedrera amb el debut al primer equip de Rodrigo Alonso, jugador nascut a Castelló i cedit la passada temporada a l'Albacete i cridat a ser un dels homes importants en la plantilla del conjunt B.

El Villarreal va començar el partit sent clar dominador de la trobada. Morales va protagonitzar les dues primeres ocasions, la primera després d'una assistència de Brereton per al madrileny, que no la va poder enganxar bé de primeres dins de l'àrea, i en la segona, un defensor va bloquejar el tir. Triguers, per la seva banda, també ho va intentar des de la vora de l'àrea.

Després del descans, Setién va donar entrada als jugadors del filial Carlo i Tasende per ajudar els seus companys del primer equip. No va trigar a avançar-se el Submarí amb gol de Brereton en el refús d'un penal que ell mateix va errar. no obstant això, el Niça va empatar ràpidament per mitjà de Sanson. Passada l'hora de joc, va debutar Requena, que aquesta mateixa setmana havia anotat el seu primer gol amb el filial, l'esmentat Rodrigo Alonso.

Esport Base

El Villarreal s'enfrontarà demà al Newcastle en el mateix escenari per a tancar la seua participació en la Sela Cup

Fitxa de dades

Vila-real CF: Jorgensen; Kiko F. (Mín. 78, Foyth), Gabbia, J. Conca; Santi C.V., R. Terrats (Mín. 46, Tasende), Àlex B. (Mín. 46, Carlo), M. Triguers (Mín. 66, Requena), Denis Suárez; A.J. Morales i Brereton Díaz (Mín. 78, Rodrigo).

OGC Niça: Bulka, Atal, Bark, Boga, Dante, Laborde, Moffi, Ndayishimiye (Mín. 80, Belahyane) , Sanson (Mín. 80, Traore), Thuram i Todibo.

gols: 1-0. Mín. 51: Brereton Díaz. 1-1. Mín. 56: Sanson.

àrbitre: Rob Jones. Va amonestar Gabbia i M. Triguers.

incidències: Partit de pretemporada entre el Villarreal CF i l'OGC Nice celebrat a St. James’ Park (Newcastle)