El CD Roda vol pujar-se al carro del play off a Autonòmica Cadet

Setena Jornada de la Lliga Autonòmica Cadet, on casualment van descansar els dos líders de grup Alboraya UD i Villarreal CF, els seus perseguidors, València CF i Levante UD, no van perdre l'oportunitat i van reduir distàncies. Al grup 1 el CD Alcoià va aconseguir el seu primer punt de la temporada.

grup 1

Va vèncer elValència CF 6-0 alCol·legi Salgui, amb gols d'Hugo García, Marc Palomero (2), Javier Aspas, Hugo de Mateo i Roberto García. Amb aquesta victòria s'acosten a 4 punts del líder, Alboraya UD, que aquesta setmana descansava. Els blanencs tenen pendent un partit corresponent a la jornada 3 contra el Patacona CF, de guanyar se situarien a 1 punt de l'Alboraya.

Aquest partit es disputarà el proper 8 de desembre, igual que la resta de partits ajornats que aprofitessin la setmana sense competició per posar-se al dia.

Esport Base

ElPatacona CF va vèncer per la mínima alCD Gandiaamb gol d'Ubai al minut 17.

El CD Alcoià va aconseguir el seu primer punt de la temporada contra el CD Castellón, es van avançar els alcoians de penal, gol d'Adrián Herrada, empatant els amb gol d'Antonio Maestre també de penalty.

ElRoda de CD va vèncer a domicili davant elA. Benidorm CD, 1-2, gols de Daniel Budesca i Izán Morán per als gualdinegros i Gabriel Escobar per als blanencs. Amb aquesta victòria els de Ciudad Pamesa volen ficar-se entre els quatre primers per jugar el play off pel títol.

Victòria de l'Elx CF, 2-1. davant el Benicarló BF, amb els tres gols en cinc minuts. Els franjiverdes es dincien de la zona de descens, deixant els cadufers a 5 punts.

RESULTATS JORNADA 7– 29/11/2020

València C.F. SAD "A” 6 – 0 Col·legi Salgui E.D.E. "A”
Atlètic Benidorm CD A 1 – 2 C.D. Roda "A”
C.D. Castelló, Sad "A” 1 – 1 C.D. Alcoyano S.A.D. "A”
Patacona C.F. "A” 1 – 0 C.F. Gandia "A”
Elx C.F. SAD "A” 2 – 1 C.F. Benicarlo B.F. "A”

grup 2

Va vèncer elLlevant UD, 3-0, a laUD Vall de Uxó, amb gols de Nicolás Font, Edgar de penalty i Luis Prats. Amb aquests tres punts s'acosta al líder, elVila-real CF, que aquesta setmana descansava. Els granots segueixen sense perdre un punt, ni encaixar un gol. Per la seva banda els vallers continua colistes sense puntuar.

ElFundació VCF es va imposar a domicili, 0-1, alInter San José, gol de Cissé. Amb aquesta victòria els blanencs recuperen la tercera posició en detriment dels blaus.

ElTorrent CF va vèncer amb solvència laUD Alzira, 3-0, avançant-se en els primers minuts del partit amb dos gols de l'oportunista davanter Alejandro Roz i el tercer de brillant testarazo d'Hugo Goñi.

ElKelme CF. amb un gol Jorge Maldonado va vèncer elElda Unió CF, distant-se una mica de la part baixa, on treient la UDE està molt igualat.

FinalmentHèrcules iIntangco SCD van empatar a un gol, es van avançar els locals amb un gol de Jaume Valero però els visitants van empatar per mitjà d'Andrea Bageag de penal.