El Reial Madrid, campió de la Copa del Rei Juvenil

Les dianes dePol Fortuny i Manuel Ángel van servir als blancs, amb 15 trofeus ja a les seves vitrines, per superar l' equip dirigit perAlberto Lasarte.

El conjunt madrileny va saber imposar el seu talent des del pit inicial i en només set minuts deixava clares les seves intencions.Pol Fortuny, que celebrava la seva majoria d'edat al Regne de Lleó, aprofitava un gran centre deYoussef Enrique per capgirar la pilota al fons de la malla. A penes deu minuts després, Manuel Ángelampliava l'avantatge. El capità del Reial Madrid destrossava l'escaire amb un ensurt espectacular. Amb el 2-0 a l'electrònic, i sense concedir ocasions a l' esquadra visitant, s'arribava al descans.

A la represaLasarte decidia moure la banqueta i donava entrada aFede Oliva i a Valen. El partit guanyava en intensitat després del pas per vestidors i la UD Almeria, després de diverses ocasions perilloses, aconseguia el premi del gol.Rachadaprofitava un error deDiego Piñeiro per perforar la porteria blanca. Amb el 2-1 començaven a palpar-se els nervis sobre el verd del Regne de Lleó. Els últims minuts, frenètics, van mostrar a la millor Almeria. Sonava el pit final i amb ell, esclatava el juí dels aficionats del Reial Madrid CF que veien com el seu equip revalidava el títol.

Esport Base

FITXA TÈCNICA

REAL MADRID CF (2): Diego Piñeiro, David Jiménez, Jacobo, Manu Serrano, Youssef, Chema, Manuel Ángel (Álvaro Ginés, 88'), Nico Paz (Camero, 74'), Palacios (Hugo de Llanos, 67'), Pol (Yeray, 67') i Gonzalo (Mesoner, 67').
entrenador: Álvaro Arbeloa
UD ALMERIA (1): Bruno, Paco, Torres (Leal, 66'), Edu, Joan (Alvaro García, 85'), Marciano, Marcos Peña, Varó, Rachad, Younes (Valentín, 45') i Marsu (Fede Oliva, 45').
entrenador: Alberto Lasarte.
GOLS: 1-0: Pol Fortuny (mín 8)2-0: Manuel Ángel (mín 18)2-1: Rachad (mín 70)
ÀRBITRE PRINCIPAL:  MORILLA TURRIÓN, ALEJANDRO. Va mostrar targeta groga a JacoboASSISTENT 1: BELALI, YOUSSEFASSISTENT 2: GURUCHARRI CASADO, VÍCTOR JOSÉQUART ÀRBITRE: GARCÍA PRESA, GUILLERMO
ESTADI: Regne de Lleó (Lleó). Final de la Copa del Rei Juvenil.