L'UJI guanya el CADU Futbol 11 a la tanda de penalties

L'equip masculí de Futbol 11 de la Universitat Jaume I és de nou campió del CADU i, per tant, es guanya el dret a representar a La Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya Universitari que se celebrarà a Saragossa.

L'UJI revalida de nou el títol a València després d'imposar-se en la final a la Universitat d'Alacant en la tanda de penal.

Els de José Vicente Moreno van començar perdent 0-1 per remonar fins al 3-1 en el descans. Els alacantins van empatar arribant als 90 minuts amb empat a tres. Després de diverses ocasions a la pròrroga, comencen fallant a la tanda detenint el quart. Anota el següent penal i de nou Adrián apén un penal per guanyar la final.

Esport Base

La final s'ha ressulet com la de l'any passat, en aquella ocasió, davant la Universitat de València. Després de remuntar un 1-4 en contra a falta de 15 minuts, l'UJI guanyava el CADU a casa del seu rival a la tanda de penal, 4-5, últim gol de la victòria de Javi Haro. El partit havia conclòs 4-4 després de la pròrroga.