La Champions Juvenil té a un golejador castellonenc: Rodrigo Alonso (Vila-real CF)

El Vila-real CF va golejar a el Manchester United (1-4) en la segona cita de la UEFA Youth League. Els grocs van ser molt superiors a l'equip anglès i es van endur una contundent victòria de la seva visita a l'Leigh Sports Village. Amb el triomf en terres angleses, el Submarí es col·loca líder de grup de la competició europea juvenil. Los goles ‘groguetsfueron obra de Joan Torrents, Jorge Pascual, Marlone Foubert i Rodri Alonso.

Cuando parecía que el partido se marchaba al descanso con un claro 0-3, Rodri Alonso va rebre d'esquena un fantàstic pilota cedit per Aitor Gelardo, es va girar i va afusellar el porter mancunià. El marcador lluïa un impressionant 0-4 a terme de la primera part.

“Ha sido muy bonito marcar en un partido así y en un escenario como este”, ha declarado Rodrigo Alonso.