NBF Castelló prolonga la seua bona ratxa amb una gran victòria

Un partit a Lliga Femenina 2 molt seriós del Fustecma NBF Castelló que, des dels instants inicials de la trobada, van treballar tant ofensivament com defensivament per aconseguir una nova victòria que els permeti seguir escalant posicions a la classificació. Un partit molt seriós i molt complet per part de les castellonenques en el qual es va demostrar que van anar a pel duel des de l'inici sense especular.

El partit va començar amb una major intensitat per part de l'Itesal Femení Alcorcón, que va estar per davant en el marcador ja que va anotar a prop del dèrcol i també des del tir exterior. Amb el transcurs dels minuts Fustecma NBF Castelló es va començar a trobar més còmode sobre el parquet, i això li va permetre pujar un esglaó en defensa. Ser més agressives en defensa li va permetre a les blaves, a base de molta feina, velocitat i verticalitat avançar-se en el marcador (17-16).

Els següents minuts van continuar amb la mateixa dinàmica. El Fustecma NBF Castelló va seguir amb un punt més d'intensitat que també li va permetre sumar amb facilitat. Amb el transcurs del temps, Alcorcón també va començar a trobar-se còmode en el dol i hi va haver un intercanvi de cistelles. Després del temps mort novament les locals es van posar la granota de treball i això els va permetre córrer i ser més verticals de cara a l'encert ofensiu. Alcorcón també va sumar, però amb una menor facilitat i intensitat així que la distància va augmentar (40-27).

Esport Base

Després del pas pels vestidors, la dinàmica de la trobada va continuar sent la mateixa. El Fustecma NBF Castelló va seguir en mode engrescador. El bon fer defensiu va obligar Alcorcón a demanar temps mort després d'un parcial inicial de les castellonenques de 7-0. No va resultar efectiu per a les visitants. Les locals van seguir, cada vegada, gràcies a la seva intensitat, ampliant la diferència en el marcador i deixant Alcorcón amb només 4 punts anotats en aquest quart. La màxima diferència que es va aconseguir en el marcador (63-31).

En els últims minuts de la trobada Itesal Alcorcón va anotar amb més facilitat que en els minuts anteriors. L'intercanvi d'encert va beneficiar les blaves per la renda aconseguida amb anterioritat. Les recuperacions i anotació després de pèrdua va permetre que el Fustecma ampliés la diferència (80-43).

Cal destacar Aina Ferri amb 16 de valoració amb 5 rebots, 4 assistències i 5 punts. Així com Sabina Carli amb 14 de valoració amb 6 rebots, 6 assistències i 4 bàsquets recuperats. Laura Campos amb 14 de valoració va aconseguir 11 punts.

Fitxa de dades:

Fustecma NBF Castelló 80: C.Villamor (-), M. Sancho (3), L. Camps (11), A. Pérez (15), A. Ferri (5), L. De Giacomo (12), L. Ruíz (10), S. Carli (-), L. Conca (2), C. Pérez (13)  L. Joves (4), i L. Os (5).

Itesal Femení Alcorcón 43: M.Aranda (3), N. Sánchez (3), P García (9), S. Alonso (-), N. Tugors (1), L. Biczo (2), N. Kovacikova (2), C. De l' Amo (7), N. Ipo (6), J. Montoro (3) i L. Fourcade (7).

camp: PoliesportiuFernando Úbeda (Grapa) (Castelló de la Plana).