Un derbi a Onda per desafiar la Champions League

CE Vila d' Onda i CD Onda B es menteixen aquest dimecres en partit del grup 3 de Tercera FFCV al Camp de l'Olímpic a la localitat ondenca a l'hora de la Champions League. Partit avançat per la celebració de Carnestoltes que feia al líder amb el quart classificació, amb una plaça d'ascens directe i opcions del segon de pujar directament o jugar un play off.

Amb un joc que no donava opció i la màxima efectivitat, un gol del central Puche i dos saraus de Miguelín posaven de cara el derbi per als locals en els primers 40 minuts de la trobada.
El CE Vila d'Onda s'avançava i es va trobar còmode en totes les fases d'aquest derbi del Grup 3 de Tercera FFCV davant el CD Onda B que escurçava distàncies abans del descans.
El líder no volia fallar i desafiava la mateixa Champions League, convocant a l'afició ondense que no va faltar a la cita i va gaudir del partit avançat de la pròxima jornada per a poder gaudir dels Carnestoltes d'Onda. Perquè al CE Vila d'Onda li va la festa i el bon futbol. A la segona part dos tants de Juanca i Jordi, van demostrar les seues ganes d'acostar-se al gens descabellat objectiu de l'ascens a Segona FFCV, i ara pendents dels 3 punts que els "han de” pel partit a casa davant La Llosa -suspès en quedar-se amb menys de set aquest equip i una fallada de Competició favorable al CE Vila d'Onda donant-li la victòria 3-0, lidera la taula per davant del Xilxes i CD Segorbe.
Ni més ni menys que 79 gols a favor i 21 en contra, amb una diferència de gols de +58, el que converteix el Vila d'Onda en líder indiscutible també en efectivitat golejadora i contundència defensiva de tots els grups de Tercera FFCV.

Així està la classificació a falta de confirmar el 3-0 del CE Vila d'Onda-CE La Llosa suspès en el seu dia per quedar-se l'equip visitant amb menys de 7 jugadors al poc d'iniciar-se el partit.