Canvi de la gespa del Mangriñán gràcies a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó

lexus

 

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha destinat enguany 128.000 euros a subvencions esportives, la qual cosa demostra “el nostre compromís amb l’esport local”, tal com ha expressat el regidor de l’àrea, Higi Daniel. I és que esta és una de les quantitats “més altes de la història, per a seguir sent un referent en este àmbit”.

Les ajudes es divideixen en tres blocs: 77.000 euros per a convenis, 40.000 per a subvencions nominatives i 10.500 per a escoles esportives i foment de l’esport base. Daniel ha assenyalat que és “una inversió forta” per a “garantir el correcte funcionament de les entitats esportives, la formació i l’organització d’esdeveniments esportius”.

Gràcies a este model, la Vall d’Uixó és “una ciutat que durant tot l’any compta amb cites esportives pràcticament totes les setmanes i d’una gran diversitat de modalitats”. Per açò, ha agraït “el gran treball” que realitzen els clubs “per a entrenar i formar a milers d’esportistes i per a posar-nos en el mapa esportiu del país”.

L’edil ha remarcat que l’ajuda a les entitats esportives “no solament és econòmica” ja que l’Ajuntament “també dóna el seu suport amb la cessió de les infraestructures i instal·lacions públiques, amb totes les despeses de manteniment que comporten”.

En el primer semestre d’enguany la Regidoria d’Esports també ha realitzat diverses obres “per a millorar la funcionalitat i la seguretat del Poliesportiu, els Camps de Futbol de la Moleta, l’Estadi José Mangriñán i la Pista d’Atletisme”. “Sabem que no és suficient, però anem a seguir treballant amb la redacció d’un pla director que establisca les prioritats inversores en matèria d’esport per als pròxims anys”, ha avançat Daniel.

En la segona meitat d’enguany s’escometran dues actuacions importants: el canvi de la gespa de l’Estadi José Mangriñán i la construcció del nou skatepark. Amb estos dos treballs “complirem amb dos compromisos d’esta legislatura” perquè “creiem en l’esport i cada any dediquem més recursos a recolzar-lo i fomentar-lo”, ha finalitzat.

lexus

No hay comentarios