Los clubs de Segunda Regional Aficionados se oponen a la sanción económica a los clubs retirados de la competición

Los clubs de Segunda Regional Aficionados Grupo I han emitido este comunicado como protesta por la sanción económica al CD Viver, del Grupo III, que ha decidido retirarse de la competición.

Reproducción literal del comunicado:

 

Estem en un any molt difícil per a tots. Molts de clubs hem tingut dubtes a l’hora de fer equip, patint per la salut de les nostres famílies, de les famílies dels jugadors i de la gent dels nostres pobles. Som equips modestos, que en molts casos depenen de les entrades i lesconsumicions que recauden a cada partit per a poder subsistir, per a poder pagar els àrbitres i els materials.Tot i això, la majoria, estem intentant tirar endavant clubsamb problemes econòmics i jugadors que ens abandonen perquè tenen familiars que són de risc. Tot i això, seguim endavant.
Per això no entenem com, en una temporada tant diferent a totes les altres, s’haja sancionat econòmicament i esportivament als clubs que han deciditaturar la seva activitat. No entenem que se’ls estiguen aplicant les mateixes sancions que en un any normal. Peraixò, els equips de 2ª Regional del grup 1 ens solidaritzem amb els equips que, per precaució, han decidit deixar lacompetició i sol·licitem que aquestes sancions no tinguencap efecte.

lexus

No hay comentarios

Dejar respuesta