L’Ajuntament de Castelló presenta el calendari de curses 2017-18

lexus

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat el calendari de curses i esdeveniments a l’aire lliure de la ciutat de Castelló per al curs 2017-2018. El calendari inclou fins a quasi 50 curses populars a nivell de running, de ciclisme, de patins, de marxes, de duatlons i triatlons pels carrers i termes de Castelló.

Es tracta d’una “pràctica que fem des de l’any passat per tal que hi haja una major coordinació entre la gent d’esports, de mobilitat i de la policia i puguen ser distribuïdes al llarg de tot l’any i que no se’ns acumulen en un cap de setmana”, ha assenyalat el regidor Porcar.

Porcar ha destacat com a novetats un nou duatló, un nou triatló i “la Mediterranean Epic, una prova del màxim nivell del ciclisme de BTT que tindrà una de les 4 proves a Castelló”. A més de “la recuperació de dues proves que van tindre molt d’èxit en la primera edició com la cursa de l’Orgull Albinegre i la Run of Colors, amb un caràcter familiar, més lúdic i que enguany tindrà un objectiu solidari”.

La XVIII Marató de Castelló serà el 18 de febrer i “com ja és habitual el convertirem en el cap de setmana de l’esport per excel·lència a Castelló”, ha explicat Porcar.

L’Ajuntament de Castelló, i el Patronat d’Esports en particular, aposten perquè aquests esdeveniments esportius estiguen a l’abast de tothom per a potenciar l’esport popular. Porcar ha manifestat que “aquestes proves pretenen que Castelló continue sent un referent a nivell d’esdeveniments esportius”.

lexus

No hay comentarios