Bernat Segarra, un salsadellí al Mundial de Qatar: «Els preus són com a Espanya»

Bernat Segarra és un fervent seguidor del RC la Salzadella del qual és vicepresident. Però és un futboler total. Tant que li va tocar un premi de la FIFA per a assistir al Mundial de Qatar. I ahir va gaudir en gran amb la selecció espanyola.

Estas els 3 partits d’Espanya o tot el Mundial?

R- Estic tot el Mundial
Contam

academia Dani Parejo

On t hospedes?

M’hospedo en uns apartaments

Qui haveu anat?

Pues jo he vingut gracies gracies a un sorteig que em va tocar de la FIFA.

Del Salsadella estas tu nomes?

Que jo sapiga soc l’unic Salzadelli que estic al mundial.


Quina responsabilitat tens al club?

Al club actuament ocupo el carrec de Vicepresident, Community Manager i Delegat

Has estalviat molt per anar?

La veritat que al tocarme el sorteo este de la FIFA m’he pogut estalviat molts de diners, pero el valor de les coses d’aci de Qatar no està molt allunyat dels d’Espanya,


Quan d temps estarás?

Jo estic tot el Mundial fins al dia 19 de Decembre.


Hi ha ambient fubolero?

La veritat es que si hi hamolt d’ambient futbolero. El que va pasar al partit inaugural es que al minut 70 es va anar molta gent de l’estadi, ha segut l’unic partit. A la resta, l’aficio s’ha quedat fins al final animant.


Els estadis estan tan a prop com diuen?

La veritat es que a mi ma sorpres molt la majoria del centro estan a uns 30 minuts en cotxe o metro l’unic mes allunyat es l’Estadi de Lusai que es on van fer el partit inaugural que esta com a un hora.


Es car?

Es com tot car per a tu que es? Per exemple l’aigua de 1,5L al camvi de moneda val com 0,30€ i si vols menjar en un restaurant normalment pots menjar per uns 15€, els preus com te dit antes son mes o menys com els d’Espanya, esta clar que si vols anar a un restaurant de luxe pues sera car.


Les cerveses vos les feu fora o no venen alcohol a cap lloc?

Pues jo d’alcohol no bec apenes i la cervesaa no m’agrada aixi que la veritat eixe problema no els tinc, pero en la fan fest de la FIFA venen de cervesa i val 500cl com uns 9€. Després gent que hem anat coneixent per aci ha anat a restaurants i ha pogut comprar-la i despres als estadis es veritat que d’alcohol no venen pero a Espanya. Al final tot el revuelo creat per la premsa es per a vendre.


Hi han espanyols? Residents o han viajat com tu?

La veritat es que si hi han aficionats espanyols, també he de dir que comforme es van apropant els dies dels partits es va notant més ambient d’aficionats de cada pais. Nosaltres al final ens vam juntar un grup en mes de 300 persones tant residents com vinguts d’Espanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí