L’Alcora millora la Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora està en procés de millora i ampliació de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

D’una banda, s’està executant la construcció de dues pistes de pàdel. El projecte, que ascendeix a 114.000 euros, està finançat per la Diputació de Castelló, a través del pla ‘Castelló Avança’.

Una altra de les actuacions en marxa és la remodelació i ampliació de l’‘skatepark’. Amb un pressupost de 56.700 euros, s’han instal·lat nous elements modulars i s’han adequat els actuals mitjançant la reparació de les zones defectuoses o deteriorades perquè els aficionats puguen gaudir de la pràctica d’aquest esport amb unes condicions òptimes.

STOP AL FOC

Finalment, l’Ajuntament està duent a terme la instal·lació d’un rocòdrom en el pavelló polifuncional amb una inversió aproximada de 18.000 euros.

En la seua visita a les obres, l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Esports, Amparo Segura, han destacat que “continuem amb l’objectiu de l’equip de govern de dotar al nostre municipi de més serveis que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes, en aquest cas amb l’ampliació de les instal·lacions esportives que es posen a la disposició de la ciutadania per al seu ús i gaudi”.

En l’actualitat, la zona esportiva compta, entre altres instal·lacions, amb pavelló poliesportiu, pavelló polifuncional, pistes d’atletisme i patinatge, pistes de tennis, frontó, piscina d’estiu, camps de futbol…

“El nostre compromís és que la la Ciutat Esportiva continue creixent com un referent en el seu àmbit, fomentant la pràctica esportiva a tots els nivells i l’atracció d’esdeveniments nacionals i internacionals”, han conclòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí