Aquest divendres dia 6 conclou el termini per renovar com a soci del Villarreal CF

lexus

El Villarreal CF ha presentat la nova Campanya d’Abonaments per a la temporada 2018-2019, ‘Un color, un sentiment’, a la qual el club seguirà apostant per premiar l’assistència dels seus abonats als partits a l’Estadi de la Ceràmica. Pots renovar el teu abonament en el següent enllaç: Un color, un sentiment.

VYP Or i VYP Plata

Cada vegada som més els que gaudim a l’Estadi de la Ceràmica. Així ho reflecteix l’afluència del feu groc, que s’ha vist millorada notablement en aquestes últimes quatre temporades, arran del valor de la presència dels seus abonats. És per això que en el Villarreal CF continuarem premiant l’assistència per cinquè any consecutiu. Seguirem pujant els preus dels abonaments generals en totes les zones del camp, però si ets un ‘Very Yellow People’ seguiràs pagant el mateix pel teu passe, aconseguint així un descompte cada vegada més gran. Els que s’hagen perdut fins a 3 partits seran VYP Or i els que no hagen vingut a un màxim de 6, seran Plata.

Una iniciativa pionera que ha provocat que molts equips del futbol espanyol seguissen aquesta política. En quatre temporades, hem doblat el nombre d’abonats VYP, passant del 43% al 83%. Dels 19.116 abonats de la 2017-18, 15.866 van ser VYP i pagaran el mateix pel seu passe. Hem tingut una mitjana d’assistència de més de 17.000 aficionats durant tota la temporada a l’Estadi de la Ceràmica, el que demostra la implicació i la confiança de l’afició en el projecte.

Els partits inclosos en l’abonament

Amb l’abonament del Villarreal per a la temporada 2018/2019 podràs gaudir de LaLiga, la Fase de Grups de la UEFA Europa League, la Copa del Rei fins als vuitens de final, la Cantera Grogueta, el Yellow Club, el TAU Castelló, el Bisontes Castelló i seguirem fent sorteigs importants en blocs d’assistència de quatre partits, com viatges amb l’equip i productes oficials del club. El nostre compromís seguirà vigent: si aconsegueixes ser VYP la temporada que ve, et mantindrem el preu del teu abonament en la 2019-2020.

Avantatges del Yellow Club

A més de poder gaudir del millor futbol al millor preu, amb el teu passe podràs obtindre molts més avantatges fora del camp, com les del ‘Yellow Club’, un club d’empreses col·laboradores associades; i la possibilitat de poder viure el millor bàsquet i futbol sala de la província. Per segon any consecutiu, amb el teu passe del Villarreal tindràs inclòs, si ho demanes, l’abonament de temporada del TAU Castelló i també del Bisontes Castelló.

Placa personalitzada i renovació per a desocupats

Continuarem homenatjant amb una placa personalitzada al seient als que hagen tingut assistència perfecta, també amb la renovació gratuïta als desocupats amb el mateix procediment de sempre i seguirem assumint el descompte de 30 euros a tots els jubilats i pensionistes.

A causa de l’interès d’un gran nombre d’aficionats, aquest any naix la ‘Grada d’Animació’, un sector exclusiu per als seguidors més actius que desitgen mostrar el seu suport incondicional, sempre animant al nostre equip dins del marc del respecte i l’esportivitat. Vols deixar-te la veu animant al Submarí Groc…? Apunta’t a la ‘Grada Animació’!

Tenim un estadi renovat, modern, segur i còmode. Tenim a la millor afició per poder lluitar pels nostres reptes, els nostres objectius. Els nostres somnis. Seguim vivint junts aquest sentiment groc.

Data d’inici de la campanya

  • PRIMER TERMINI: Del 14 de juny al 6 de juliol: Renovació i alta de nous abonats.
  • SEGON TERMINI: A partir del 9 de juliol: Canvis d’ubicació i alta de nous abonats.

Punts de venda i renovació

  • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica: del 14 de juny al 6 de juliol. De dilluns a divendres, de 10.00 a 20.00 hores. Dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores.
  • Tenda Oficial del Villarreal CF situada a la Plaça de la Vila. A partir del 14 de juny. De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 i de 17.00 a 20.00 hores.
  • Oficines TAU Castelló a Pavelló Ciutat de Castelló: A partir del 14 de juny. De dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 hores.
  • Web oficial del Villarreal CF: www.villarrealcf.es. Només renovació d’abonaments des del 14 de juny fins a les 15.00 hores del 6 de juliol.
  • APP oficial del Villarreal CF: Només renovació d’abonaments des del 14 de juny fins a les 15.00 hores del 6 de juliol.

Els preus dels abonaments per aquesta temporada 2018-2019 són els següents:

Les zones de l’Estadi de la Ceràmica en la qual pots treure’t l’abonament per a la temporada 2018-2019 són les següents:

 

lexus

No hay comentarios