Finalistes als Premis Anuals a L’Esport Local de Betxí

L’Ajuntament de Betxí triarà el pròxim dimarts als millors esportistes del municipi. La Gala serà el divendres 8 de setembre dins de la setmana cultural.

INDIVIDUAL: 

-Rafa Mollar Gumbau, campió provincial tir olímpic

STOP AL FOC

-Maria José Claramonte i Mari Carmen Martínez, primer i segon lloc carreres populars de la Diputació de Castelló afiliades a Betxí runners 

-Iker Moreno

REBEL·LIÓ:

-Adriana Carda, subcampiona d’Espanya en la modalitat de sòl 

MENCIÓ ESPECIAL:

-Club Deportivo Betxí, any del centenari 

-Club gym-art Betxí, primera vegada en la seva història en participar a la lliga ibèrica 

MILLOR EQUIP

-Cadet i Juvenil Handbol Betxí, campiones de lliga nivell 2 Castelló-València i copa Juan Torres respectivament 

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

-Jose Pascual Seglar Remolar i Jose Antonio Gozalbo Adelantado, primers en practicar arts marcials a Betxí en els anys 80

El jurat dels Premis Anuals a l’Esport Local va proposar-los en les categories de “Millor esportista”, “Millor equip”, “Esportista revelació” i “A la trajectòria d’una vida dedicada a l’esport”.

L’objectiu de la convocatòria dels Premis a l’Esport Locals és la promoció, el foment i reconeixement de la importància del desenvolupament de l’esport local.

La participació està oberta a totes les persones residents a Betxí, o que desenvolupen la seua activitat esportiva a Betxí, i que tinguen com a finalitat la pràctica esportiva. També poden prendre part tots els equips, associacions o clubs, els objectius dels quals coincidisquen mb la motivació dels premis.

Per poder participar, és necessari haver desenvolupat qualsevol activitat esportiva en l’any en curs, amb l’excepció de les persones aspirants al premi per la trajectòria d’una vida dedicada a l’esport.

A més de les propostes realitzades pels diferents membres del jurat, qualsevol persona particular pot presentar o proposar una candidatura, mitjançant sol·licitud raonada adreçada a la Regidoria d’Esports.

El lliurament dels premis es realitzarà en l’acte de la Gala de l’Esport Local.

En aquest enllaç podeu consultar les bases de la convocatòria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí