La II Copa Diputació de Castelló de Raspall Femení aplega a la seua final a Onda

Aquest dimecres es va disputar l’última jornada de la II Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional als trinquets de Xilxes i Borriol. Aida i Mar es van enfrontar a Irene, Amparo i Júlia al matí en Xilxes i a la vesprada en Borriol van jugar Victoria i Mar contra Ana, Anabel i Marina.

Al trinquet ‘Álvaro Navarro’ estava tot definit, Aida de Moixent i Mar de Bicorp van aplegar tranquil·les, ja que el seu triomf a la penúltima jornada va donar-les el pas a la final.

Tot i aquesta situació, la parella va oferir una partida on no va deixar escapar cap punt. Aida i Mar van demostrar solidesa i encert davant el trio format per Irene de Massamagrell, Amparo de Moncada i Júlia de Tavernes de la Valldigna que, encara que ho van intentar, la partida es va decantar a la seua contra i es va veure reflectit al resultat de 25 per 5.

MarzochinniMartins grill glovo

La partida va comptar amb gran participació de l’equip de govern de l’ajuntament de Xilxes, encapçalat pel seu alcalde, Isamel Minguet.

A la vesprada, al trinquet Municipal de Borriol estava tot per decidir, ja que els dos equips tenien possibilitats de ser finalistes. Victoria de València i Myriam de l’Alqueria d’Asnar van demostrar autoritat i des del primer moment van entrar amb força al trinquet descobert borriolenc.

El trio format per Ana de Beniparrell, Anabel de Tavernes Blanques i Marina d’Algimia d’Alfara va intentar retallar distàncies però la parella va ser superior. El resultat final va ser de 25-0.

Finalment arriben a la lluita decisiva pel títol les dos parelles, les quals ja es ven enfrontar a la primera jornada de la competició al trinquet de Castelló. En eixa partida, Aida i Mar es ven imposar per 25-15 en un duel molt disputat i que es va decidir per xicotets detalls.

La final es jugarà el dia 12 a les 12:00 h al trinquet d’Onda i és retransmetrà en directe per À Punt Media. Previament es farà la presentació de les escoles de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escribir tu comentario:
Por favor ingrese su nombre aquí