El Ral.li Transbetxí treballa ja per al 22 i 23 d’abri

Ayudas FFCV

L’Ajuntament de Betxí ha fet oficial la tornada del Ral·li Transbetxí. El consistori ha iniciat les obres de condicionament del circuit i s’han posat en marxa les reunions preparatòries perquè tot estiga a punt per al segon cap de setmana de Pasqua, el 22 i 23 d’abril.

Una de les competicions més originals de la Comunitat Valenciana tornarà després de dos anys d’absència per la pandèmia de la Covid-19. La carrera de motocultors, a més, torna en gran, després de ser declarada Festa d’Interès Turístic Autonòmic i ser presentada per part de l’equip de govern en la Fira Internacional de Turisme a Madrid.

El consistori ha posat en marxa els treballs d’adaptació perquè tant el circuit inaugural com els camins per on transcorre la competició estiguen en perfectes condicions els dies de la prova. Les carreres cronometrades es realitzen en diferents espais del terme municipal durant els dos dies de celebració.

El primer edil Alfred Remolar ha destacat que “hi ha moltes ganes i molta il·lusió de tornar a gaudir d’aquesta carrera que ens hem vist obligats a ajornar en els dos últims anys”. S’espera un gran èxit de participació, tant de competidors com de públic assistent. En aquest sentit, Remolar ha assenyalat que “serà un gran Transbetxí com ho ha sigut en els últims trenta anys, millorant edició rere edició en seguretat, innovació i emoció”.

Els participants ja preparen els vehicles des de fa mesos i amb l’anunci oficial de la celebració de la competició ultimen la posada a punt per a abril. S’espera que tornen a participar equips de fora de la localitat com en els últims anys, que es va poder gaudir, entre altres, de diversos equips procedents d’Alemanya.

lexus

Dejar respuesta

Por favor escribir tu comentario:
Please enter your name here